Register    Login    Search    FAQ     Articles & downloads     Who We Are    Donate

Board index » Forum Rules and feedback » Feedback Forum




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post Posted: Fri Jul 16, 2021 7:01 pm 
Offline
Resident Geekazoid Administrator
User avatar

Joined: Wed Mar 21, 2012 5:09 am
Posts: 8482
Location: The state of confusion; I just use Wyoming for mail.
Very seldom but now and then over the last couple of months I've gotten an error when submitting a post. No huge deal as it gives the option to retry and then to resend. In all cases this has solved the issue and all went through but I don't like error messages.

Anyone else see this or is it just me? Personally I think it is my Spectrum Internet rather than a site issue. Spectrum here has gotten so bad that they even may be considering closing the local store. Another reason I MAY drop Spectrum and go with Century Link DSL.

_________________
Image
Free sites from jaylach.com
I NEVER forget... I just remember late.


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post Posted: Fri Jul 16, 2021 7:18 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Apr 10, 2012 9:48 pm
Posts: 2513
Location: New Jersey
Strange. Sounds like an ISP issue. I have never encountered an error when submitting -- I've had the issue where someone else replied while I was composing, but it's a simple matter of resubmitting to post then.

_________________
stephen boots
Microsoft MVP 2004 - 2020
"Life's always an adventure with computers!"


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post Posted: Fri Jul 16, 2021 7:24 pm 
Offline
Resident Geekazoid Administrator
User avatar

Joined: Wed Mar 21, 2012 5:09 am
Posts: 8482
Location: The state of confusion; I just use Wyoming for mail.
I also believe that it is probably Spectrum.

_________________
Image
Free sites from jaylach.com
I NEVER forget... I just remember late.


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post Posted: Sat Jul 17, 2021 2:29 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Thu Apr 05, 2012 3:25 pm
Posts: 1832
Location: Pembrokeshire, South Wales, UK
I've not had any issues with posting either, but I'm on the other side of the pond so perhaps it's just a problem on your side.

_________________
Joan Archer
http://crossstitcher.webs.com
Image


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post Posted: Sat Jul 17, 2021 6:45 pm 
Offline
Resident Geekazoid Administrator
User avatar

Joined: Wed Mar 21, 2012 5:09 am
Posts: 8482
Location: The state of confusion; I just use Wyoming for mail.
As Steve suggested I think it is my ISP. I get the error very seldom and, if I click to retry, it always goes through. I can't remember the error for sure but think it is "Secure connection failed". I don't think it is the site as I just checked the error logs and there are zero errors reported.

_________________
Image
Free sites from jaylach.com
I NEVER forget... I just remember late.


Top 
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

Board index » Forum Rules and feedback » Feedback Forum


Who is online

Registered users: No registered users

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:

Similar topics


Jump to:  

cron